twitter
    What I think, What I do

Tsubasa'nın sütyen rengi

Profil resminize çocukken en sevdiğiniz çizgi film karakterini koyun. Amaç ne mi? 6 Aralık Pazartesi' ne kadar facebookta hiç insan yüzü görmemek... "çocuk tacizi”ne karşı olan savaşa katılmak için arkadaşlarınıza da aynı şeyi yapmalarını önerin.


Sanıyorum ki Facebook kullanan herkes yukarıdaki yada ona benzer bir mesajı ya geçen hafta aldı yada bu hafta içinde alacaktır. Son 1 haftadır da yavaş yavaş çizgi film karakterlerini görmeye başlamıştık Facebook profillerinde. Özlemiştim zaten Tsubasa'yı. En son Alkışlarla Yaşıyorum'da karşılaşmıştık kendileriyle.


Peki, sadece meraktan sorsam kendi resmimi kaldırıp yerine çocuk resmi koymak ne derece çocuk tacizlerini önleyecektir diye.
Derler ki "halkımız bilinçleniyor".
Geçen ay meme kanseri konusunda çok bilinçlendik. Bravo bizlere.

Yanına sütyenimin rengini de yazsam... Dünya, hem çocuk tacizcilerinden hem de meme kanserinden kurtulur mu? Dur hatta ben en sevdiğim çizgili film kahramanının sütyen rengini yazayım da garanti olsun.

Tsubasa - Beyaz

Bu kampanyalarına (Sanıyorum ki bunları pazarlama kampanyası olarak değerlendirmekte herhangi bir sakınca yok) katılanlara bir tepki değildir yazdıklarım. Katılanların iyi niyetinden şüphem yok ancak hangi sivil toplum kuruluşu tarafından çıkarıldığı bile belli olmayan ve Facebook'da hızla büyüyen bu kampanyalar nedense benim aklıma pis sorular getiriyor. İçim fesat herhalde.

Neyse, yanlış anlaşılmasın yazdıklarım. Ben de karşıyım kadın ve çocuk tacizlerine.
Gitmem lazım. Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin yeni bölümü çıkmış, hemen izleyelim...



One Comment

  1. Onur Reyizcan says:

    Gerçekten bir tek senin yapabileceğin bir yazı olmuş. What is your unique contrubiton to Tsubasa.

    Bir tek Beyazla kanser ve tacizi keserken, yapmış olduğun kinaye beni güldürdü.

Leave a Reply