twitter
    What I think, What I do

Kendini Bilmez Birkaç Kişi

"Kendini bilmez birkaç kişinin yaptığı tüm şehire mal edilemez."

Edilir, bal gibi de edilir.
Dün Gaziantepspor-Bursaspor maçında sahaya atılan bir taşla yan hakemin başı yarıldı, sonrasında maçın hakemi tatil etti. Sonrasında yine aynı açıklamalar, aynı tepkiler..
Kendini bilmez birkaç kişinin yaptığı tüm şehire mal edilemez. Onlara ceza vermiyorsunuz, bize niye veriyorsunuz. Alt tarafı bir tane taş gelmiş hakemin başına. Yuh artık

Eğer o şehrin takımı o kendini bilmeyen birkaç kişinin stadyuma taş, bıçak sokması engellenemiyorsa, o kişilerin sahaya kadar girip adam bıçaklamasını önleyemiyorsa, o takımın teknik direktörü atılan taşları bir hakemin yaptığı hatalar yüzünden olduğunu söylüyorsa, taşı atanı değil de hakemi suçluyorsa kendini bilmez birkaç kişi yoktur. Kendini bilmez teknik direktör vardır, kendini bilmez federasyon vardır.

Özellikle burada Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sahaya taş atan "kendini bilmez", oraya taş girmesini engelleyemeyen Gaziantepspor yönetimi, gereken cezayı vermeyen federasyon ve Gaziantepspor az ceza alsın diye tepinen medya aferin hak ediyorlar.

Bilmiyorum sadece ben mi bu tarz olayların çok büyük şekilde hem bireysel hem de kulüp bazında cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum...



No Comments

Leave a Reply